Woningen en wijk

Ons complex kent verschillende soorten woningen: twee- en driekamerappartementen en ook twee poortwoningen, die elk drie verdiepingen hebben. De grootte varieert tussen de 48 en 75 vierkante meter, sommige woningen hebben een balkon en andere niet en sommige woningen hebben een externe berging en andere niet. Ook gebruiken we één appartement als collectieve woning, waar we activiteiten voor het hele complex organiseren. Wil je meer weten over de soorten woningen in het complex, stuur dan een mailtje naar hallo@blomutrecht.nl. We kunnen je dan plattegronden opsturen.

Omgeving
BloM ligt in de wijk Veemarkt. Veemarkt ligt in het noordoostelijke deel van de stad Utrecht. Na de sluiting van de Veemarkthallen is in 2012 een groot terrein vrijgekomen en is er gestart met de ontwikkeling van een nieuwe wijk. Bijzonder aan deze woonwijk is dat er zeer duurzaam gebouwd wordt en dat in veel gevallen de bewoners (mede)opdrachtgever zijn geweest voor de bouw van de woningen. Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan woningen en veel actieve wijkbewoners.

De wijk ligt vlakbij de ring Utrecht en het buitengebied van de stad, terwijl het centrum van Utrecht op fietsafstand is. De wijk ligt vlakbij uitvalswegen (A27), terwijl het centrum van Utrecht slechts tien minuten fietsen is. Tegenover de wijk ligt de Voorveldse Polder, een groene oase, grenzend aan Fort De Bilt en rotonde de Berenkuil.

In de wijk is recent betaald parkeren ingevoerd (tussen 6.00 en 11.00 uur). BloM heeft tien parkeerplaatsen beschikbaar op het binnenterrein. Daarom kun je geen parkeervergunning voor je auto aanvragen. Op dit moment zijn de tien parkeerplaatsen allemaal verhuurd zijn aan bewoners. Heb je interesse om bij ons te komen wonen en heb je een auto, wees je er dan dus van bewust dat je voor elke dag dat je je auto in de wijk parkeert moet betalen.