Wachtlijst

BELANGRIJK: op dit moment zijn alle woningen verhuurd. Daarnaast is de wachtlijst voor driekamerwoningen op dit moment helaas vol. We nemen dus tijdens de informatiemiddagen alleen aanmeldingen voor tweekamerwoningen aan.

Omdat er van een bewoner van BloM meer wordt verwacht dan alleen het betalen van je huur, willen we graag dat je goed op de hoogte bent. Voorafgaand aan je inschrijving voor de wachtlijst neem je daarom deel aan een informatiemiddag. Je krijgt dan uitleg over de unieke aspecten van wonen bij BloM, meer informatie over de wachtlijst- en toewijzingsprocedure, er zal een rondleiding zijn en uiteraard is er de ruimte om vragen te stellen en de huidige bewoners te ontmoeten. Alleen na het bezoeken van een informatiemiddag kun je je inschrijven voor de wachtlijst, dus dat is slechts enkele keren per jaar. Voor een plekje op onze wachtlijst betaal je 10,00 euro per jaar per kandidaatbewoner (dus wil je met z’n tweeën bij BloM komen wonen, betaal je 20,00 euro per jaar).

I.v.m. Corona en omdat er al genoeg mensen op de wachtlijst staan weten wij nog niet precies wanneer de volgende infomiddag zal zijn.  Wij zullen jullie hier op de hoogte houden. Voor meer informatie over de procedure kun je mailen naar wachtlijst@blomutrecht.nl.
 
Omdat we graag transparant willen zijn over je kans om een woning in BloM te krijgen, melden we hier dat er voor een tweekamerwoning nu ongeveer tien kandidaatbewoners op de wachtlijst staan.