Wachtlijst

Op het moment zijn alle woningen verhuurd. Als een bewoner besluit te verhuizen, raadplegen we onze wachtlijst met kandidaatbewoners. De wachtlijst is op dit moment helaas vol. Houd de website in de gaten als je wilt weten wanneer de inschrijving voor de wachtlijst weer open gaat.

Enkele keren per jaar is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze wachtlijst. Omdat er van een bewoner van BloM meer wordt verwacht dan alleen het betalen van je huur, willen we graag dat je goed op de hoogte bent. Een plekje op onze wachtlijst kost je 10,00 euro per jaar (per kandidaatbewoner). De kosten die we maken om onze wachtlijst op te stellen en up-to-date te houden rekenen we op deze manier aan onze kandidaatbewoners door.

Als je je in wilt schrijven voor de wachtlijst, moet je een motivatieformulier naar ons opsturen. We zullen je daar meer informatie over sturen als je ons meldt dat je interesse voor de wachtlijst hebt. Op dat formulier vul je wat gegevens over jezelf in, wat je motivatie is om bij BloM te komen wonen en in welke werkgroep je zou willen plaatsnemen. Meer over die werkgroepen vind je op deze pagina.

Vóór je inschrijving voor de wachtlijst neem je deel aan een informatiemiddag. Je krijgt dan uitleg over de unieke aspecten van wonen bij BloM, meer informatie over de wachtlijst- en toewijzingsprocedure, er zal een rondleiding zijn en uiteraard is er de ruimte om vragen te stellen. De eerstvolgende informatiemiddag vindt plaats in mei 2019 en is bedoeld voor mensen die nu al op onze wachtlijst staan.