Wachtlijst

Op het moment zijn alle woningen verhuurd. Als een bewoner besluit te verhuizen, raadplegen we onze wachtlijst met kandidaatbewoners. De wachtlijst voor driekamerwoningen is op dit moment helaas vol. We nemen dus alleen aanmeldingen voor tweekamerwoningen aan.

Enkele keren per jaar is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor onze wachtlijst. Omdat er van een bewoner van BloM meer wordt verwacht dan alleen het betalen van je huur, willen we graag dat je goed op de hoogte bent. Voor een plekje op onze wachtlijst betaal je 10,00 euro per jaar per kandidaatbewoner (dus wil je met z’n tweeën bij BloM komen wonen, betaal je 20,00 euro per jaar).

Voorafgaand aan je inschrijving voor de wachtlijst neem je deel aan een informatiemiddag. Je krijgt dan uitleg over de unieke aspecten van wonen bij BloM, meer informatie over de wachtlijst- en toewijzingsprocedure, er zal een rondleiding zijn en uiteraard is er de ruimte om vragen te stellen en de huidige bewoners te ontmoeten. De eerstvolgende informatiemiddag vindt plaats in het voorjaar van 2020 (datum volgt).

Let op: aanmelden voor de wachtlijst kan alleen na het bezoeken van de informatiemiddag!